Sigikid

Sigikid

Voor Sigikid zijn kinderen de belangrijkste mensen op aarde. Wij vinden kinderen ook heel belangrijk en daarom kiezen wij voor producten van Sigikid.

Sigikid richt zich op kinderen tussen 0 en 6. Het is wetenschappelijk bewezen dat in deze tijd de belangrijkste ontwikkelingsstappen in het leven van een mens plaatsvinden op ieder ontwikkelingsgebied. Sigikid ontwikkelt producten voor deze leeftijdsgroep.

Design
Sinds jaar en dag geldt dat de producten niet alleen knuffelig moeten zijn maar ook een hoog esthetisch niveau moeten hebben en recht moeten doen aan het kind. Daarom zijn de producten nooit een realistische weergave van de werkelijkheid omdat een teveel aan  realistische beelden de fantasie kan inperken. Om dezelfde reden heeft dit speelgoed ook nooit een batterij of afstandbediening. Menselijke fantasie brengt de producten tot leven. 

 

Kwaliteit
De Sigikid kwaliteit wordt getoetst aan de hoogste maatstaven. Dat begint bij de ontwikkeling van het design en behelst daarna niet alleen het hele productieproces maar ook de presentatie in de winkel en de verantwoordelijkheid voor het product na de aankoop.

De producten worden getest in samenwerking met onafhankelijke test instituten en organisaties volgens normeringen die veel verder gaan dan de hier wettelijk vereiste CE_ normering.  Alle klachten die er zijn worden aan een nauwkeurige analyse naar de oorzaak onderworpen. Het kan immers altijd zo zijn dat een product niet aan de gestelde norm voldoet. Voor een  uitgebreide beschrijving omtrent de veiligheid en de normeringen verwijzen wij naar de website van Sigikid: ‘www.sigikid.com” die onder het tabblad “Verantwortung” te vinden is.

Voordat een product op de markt komt is het al in verschillende moederclubs en kleuterscholen getest. Daarbij staat naast alle kwaliteitsvragen voor sigikid nóg een vraag op de voorgrond: “kunnen wij met deze kwaliteit niet alleen onze standaard bereiken maar ook een glimlach in de ogen van de kinderen toveren?”

For more info visit Sigikid site

Er zijn geen produkten overeen met de selectie.